fbpx
Ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης αυτοκινήτου;

Η ελάχιστη χρέωση ενοικίασης είναι η 1 ημέρα (24 ώρες). Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο ακόμη και για 1 ώρα αλλά στην ημερήσια τιμή. Επιστροφές ή καθυστερήσεις πέραν των 2 ωρών από την αναγραφόμενη, χρεώνονται ως επιπλέον μέρα.

Τι αυτοκίνητα μπορώ να ενοικιάσω;

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα σύγχρονων αυτοκινήτων κάθε κατηγορίας. Διαθέσιμα είναι οχήματα με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα  και πολυθέσια με έως 9 θέσεις.

Ποιοι μπορούν να ενοικιάσουν ένα αυτοκίνητο;

Δικαίωμα ενοικίασης έχουν άτομα ανεξαρτήτου εθνικότητας, κάτοχοι άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες τη στιγμή της ενοικίασης και ηλικίας από 23 έως 75 ετών.

Χρήση πιστωτικής κάρτας κατά την ενοικίαση;

Ο ενοικιαστής θα πρέπει να προσκομίσει μια πιστωτική κάρτα (credit card) VISA ή Master Card για λόγους εγγύησης, ανεξαρτήτως του τρόπο καταβολής του μισθώματος. Με την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου δεσμεύεται το ποσό ευθύνης ανά κατηγορία, στην πιστωτική κάρτα. Εφόσον το όχημα επιστραφεί χωρίς ζημίες, το ποσό αυτό αποδεσμεύεται στο ακέραιο. Σε διαφορετική περίπτωση χρεώνεται το ύψος της ζημίας έως και το σύνολο του ποσού ευθύνης. ΔΕΝ είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα εάν ο ενοικιαστής επιλέξει και πληρώσει ασφαλιστική κάλυψη την Full Ασφάλεια (F.D.W.-T.P.) ή Full Extra Ασφάλεια (F.D.W.+W.U.G.+T.P.).

Τι περιλαμβάνει η κράτησή μου;

Όλες οι ενοικιάσεις περιλαμβάνουν βασική ασφάλιση οχήματος (CDW-TP), ασφάλεια προς τρίτους και 24ωρη οδική βοήθεια.

Τι δεν περιλαμβάνεται στην ενοικίαση μου;

- Ζημιές σε τροχούς και ελαστικά του οχήματος (περιλαμβάνονται μόνο στην Full Extra Ασφάλεια FDW+WUF+TP)

- Σπασμένα κρύσταλλα (περιλαμβάνονται μόνο στην Full Extra Ασφάλεια FDW+WUF+TP)

- Ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος (περιλαμβάνονται μόνο στην Full Extra Ασφάλεια FDW+WUF+TP)

- Ζημιές ή βλάβες στα μηχανικά μέρη που υποδηλώνουν κακή χρήση 

- Δαπάνες που θα προκύψουν από ανεφοδιασμό με λάθος καύσιμο 

- Καταστροφή ή απώλεια κλειδιού του οχήματος (περιλαμβάνεται μόνο στην Full Extra Ασφάλεια FDW+WUF+TP)

- Απώλεια ρεζέρβας και σχετικών εργαλείων του οχήματος 

- Απώλεια τριγώνου ασφαλείας και πυροσβεστήρα 

- Καταστροφή ή απώλεια καλύμματος χώρου αποσκευών 

- Ζημιές στο εσωτερικό 

- Υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού σε περίπτωση που το όχημα επιστραφεί με υπερβολικά βρώμικο εσωτερικό 

- Διαχειριστικά έξοδα ατυχήματος σε περίπτωση υπαιτιότητας του ενοικιαστή 

- Διαχειριστικά έξοδα για πρόστιμα που θα προκύψουν κατά την περίοδο ενοικίασης 

Καμία ασφάλεια δεν ισχύει σε περίπτωση που ο ενοικιαστής οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Από που μπορώ να παραλάβω το αυτοκίνητο;

Η EASY2RENT σας παρέχει τη δυνατότητα να παραλάβετε ή να επιστρέψετε το ενοικιαζόμενο όχημα σε επιλεγμένες τοποθεσίες : Αεροδρόμιο Θεσσαλονικης, ΚΤΕΛ Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη ΟΣΕ, Θεσσαλονίκη Λιμάνι, Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο σας. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για τους Νομούς Χαλκιδικής και Πέλλας με ένα επιπλέον κόστος.

Απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσω;

Κατά την παραλαβή του οχήματος ο οδηγός θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, Ευρωπαϊκή ή Διεθνή Άδεια Οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον 12 μήνες και μια Πιστωτική Κάρτα VISA, Master Card ή American Express για λόγους εγγύησης.

Ώρες παραλαβείς ή να επιστροφής οχήματος;

Το ωράρια λειτουργίας μας είναι από τις 9:00 έως τις 21:00. Μπορείτε ωστόσο να παραλάβετε ή να παραδώσετε ένα όχημα και εκτός των παραπάνω ωραρίων με πρόσθετη χρέωση 15€.

Μπορώ να οδηγήσω εκτός δρόμου;

Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα επιτρέπεται να οδηγούνται σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Ζημιές που τυχόν να προκληθούν από οδήγηση σε χωματόδρομους ή εκτός δρόμου γενικότερα (τροχοί, ελαστικά, κάτω μέρος) δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια.

Υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων;

Στις περισσότερες περιπτώσεις όχι. Περιορισμός ημερήσιων χιλιομέτρων υπάρχει μόνο για:

- ενοικιάσεις μέχρι 3 ημέρες (όλες οι κατηγορίες)

Ο περιορισμός ορίζεται στα 150km/ημέρα.

Ενοικίαση αυτοκίνητου με παιδικό κάθισμα;

Ναι, μπορείτε να επιλέξετε παιδικό κάθισμα κατά τη διαδικασία κράτησης. Διαθέσιμοι είναι δύο τύποι καθισμάτων ανάλογα με το βάρος του παιδιού: από 0-18kg (περίπου έως 4 ετών) ή 18-36kg (άνω των 4 ετών). Το παιδικό κάθισμα διατίθεται δωρεάν. Η τοποθέτηση στο όχημα γίνεται από τον ενοικιαστή.

Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης κράτησης?

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος . Η ακύρωση της κράτησης γίνεται είτε  ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε καλώντας μας στο (0030) 6946000003

Ασφαλιστικές καλύψεις του οχήματος;

Όλα τα αυτοκίνητα της EASY2RENT έχουν βασική κάλυψη ζημιών (CDW-TP) που περιορίζει τη συμμετοχή του οδηγού σε περίπτωση ζημίας και ασφάλεια προς τρίτους καλύπτοντας: α) θάνατο ή σωματικές βλάβες τρίτων έως 1.2200.000€, β) υλικές ζημιές τρίτων έως 1.220.000€ (το όχημα της EASY2RENT εξαιρείται).

Ενοικίαση χωρίς συμμετοχή σε ζημίες;

Ναι. Η EASY2RENT παρέχει την υπηρεσία πλήρους κάλυψης ζημιών (FDW-TP) με καθόλου ή ελάχιστη συμμετοχή του οδηγού σε τυχόν ζημίες. Επιλέγοντας αυτή την κάλυψη κατά την κράτηση σας ή κατά την παραλαβή του οχήματος, δεν πραγματοποιείται η δέσμευση του ποσού ευθύνης στην πιστωτική σας κάρτα. Η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη (FDW-TP) προσφέρεται με πρόσθετο κόστος ανά ημέρα.

 

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων διαφορετικών κατηγοριών με πλούσιο εξοπλισμό και υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας.

Beige and Black Super Swiss Waste Disposal Steps Recycling Poster       Minimal Small Business Checklist Instagram Post Template 5      Minimal Small Business Checklist Instagram Post Template 2       

  

 

map

Υπηρεσίες


         syxneser              simeiaparalavis           24ori  

 

 Αρχική   
 Εταιρεία  
 Στόλος Οχημάτων  
 Ενοικίαση Van  
 Όροι Χρήσης  
 Προσωπικά Δεδομένα  
 Επικοινωνία  

eot                                                            

ΜΗΤΕ 0935Ε81000169101

 


© 2019 Easy2rent.gr. All Rights Reserved Design by Lexicon Software